Niets minder dan een 

streven naar perfectie.

Onze doelstelling

We streven ernaar goed ontworpen accessoires voor mobiele telefoons te maken. Een artikel wordt gekocht om te gebruiken, het dient niet alleen functioneel te zijn, maar dient de klanten ook psychologisch en esthetisch aan te spreken.

Wat waarderen wij?

In een wereld overladen met keuzemogelijkheden, realiseerden we ons dat puurheid waarschijnlijk het beste tegengif was. We waren de grote, omvangrijke telefoonhoesjes, die het oorspronkelijke gevoel van je perfect ontworpen telefoon wegnamen, beu. Minder design, verfijnd en functioneel zijn onze kernwaarden bij het ontwikkelen van nieuwe artikelen.

We proberen onze artikelen voortdurend te verbeteren door het ontwikkelen van nieuwe, betere versies'

Wat creëren we en wat maakt ons anders?

We maken accessoires voor mobiele telefoons met minder design, maar toch speels. Ons meest populaire artikel momenteel is het versie 2-telefoonhoesje. Nadat we bijna elk gelijkaardig hoesje dat beschikbaar is hebben onderzocht en naar onze klanten hebben geluisterd, kunnen we zeggen dat we erg blij zijn met onze nieuwste generaties artikelen. We proberen onze artikelen voortdurend te verbeteren door het ontwikkelen van nieuwe, betere versies. We hebben een groot aantal fans die ons volgen bij het ontwikkelen van de meest nauwkeurig ontworpen accessoires voor mobiele telefoons op de markt.


Hoe benaderen we dit?

We willen onze producten tot in de kleinste details aan onze klanten tonen, en hen vertrouwd maken met de Scandinavische, inspirerende levensstijl binnen de minimalistische mode en design.

Nudient Studio

Nudient - ons eigen woord voor 'minder design' - is ontstaan in 2016, in Stockholm (Zweden), uit liefde en fascinatie voor de Scandinavische esthetiek en levensstijl. Momenteel is er in Europa een uitgebreid gamma aan telefoonhoesjes, schermbeschermers en voedingskabels beschikbaar, met als grootste markten Groot-Brittannië, Duitsland, Zweden en Nederland. 


Volg ons op onze missie!


Leiding

Vidar Sjöqvist 

CEO  

Medeoprichter


Max Andersson Creatief directeur

Medeoprichter


Pontus Krusing 

Financiën

Medeoprichter


Featured in