Wat is Nudient?

Nudient is opgestart om u het dunste hoesje op de markt aan te bieden zonder afbreuk te doen aan bescherming of kwaliteit. We hebben een hoesje ontwikkeld die uw telefoon beschermt met behoud van het esthetische gevoel. Niets anders past zo perfect rond de telefoon als Nudient, en het hoesje biedt ook een zeer comfortabel oppervlak om vast te houden. Ter bescherming van de camera is er een millimeter hoge beschermrand.

 

Hoe lang is de levertijd?


We doen uw bestelling onmiddellijk op de post en vervolgens duurt dit tussen de 2-6 werkdagen, afhankelijk van de bezorgoptie. Het pakket wordt vervolgens rechtstreeks in uw brievenbus afgeleverd.


Wat zijn de verzendkosten?

1,90 EUR voor levering in heel Europa. Wij verzenden het product rechtstreeks naar uw brievenbus

Kan ik mijn bezorging volgen?


Als u uw bestelling niet binnen 10 werkdagen ontvangt, neem dan gerust contact op met support@nudient.zendesk.com en wij lossen het op. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail. Wij verzenden de meeste van onze bestellingen als brieven, wat betekent dat u uw bestelling niet kunt volgen en dat uw pakket rechtstreeks in uw brievenbus wordt afgeleverd.

Mijn bestelling is niet binnen 10 dagen gearriveerd


Onze bestellingen worden direct in uw brievenbus afgeleverd, wat betekent Stap 1) Begin door ervoor te zorgen dat uw adres hetzelfde is als het adres dat u bij uw bestelling hebt ingevoerd. Stap 2) Staat uw naam op de brievenbus en bent u geregistreerd op hetzelfde adres (mogelijk van toepassing voor sommige landen)? Als dat niet het geval is, moet u een adres invoeren dat C/O bevat, anders zullen de postdiensten uw brievenbus niet vinden en kunnen wij uw pakket niet verzenden. Lees meer op de website van uw lokale postdienst.

Welke verzendbedrijven biedt Nudient aan?

We gebruiken PostNord voor alle leveringen in de Scandinavische regio en elke lokale transportprovider voor zendingen buiten de Scandinavische regio.

 

Hoe beschermt het hoesje?


In Zweden gebruiken we graag een uitdrukking genaamd "Lagom". Het kan niet op een eenvoudige manier worden gedefinieerd, maar het is niet te groot, niet te klein maar precies goed. Nudient heeft precies goed. Gewoon dik genoeg om te beschermen, maar dun genoeg om niet te veel ruimte in te nemen. Het beschermt tegen krassen, vuil, kleine tikken en water. We zouden het definiëren als gewoon perfect, en dat is precies wat Nudient is!

Waar is het hoesje van gemaakt?

De buitenkant is gemaakt van polypropyleen plastic en heeft een mat oppervlak dat zorgt voor een iets betere grip.

 

Hoe retourneer ik?

We accepteren graag alle retours in de originele verpakking (geopende pakketten zijn oké) zolang het binnen 30 dagen na de bestelling is. Helaas kunnen we geen retours van gebruikte schermhoesjes accepteren. Als u iets wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice via support@nudient.zendesk.com.

 

 

Annuleer of verander een bestelling


Als u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, moet u onze klantenservice zo snel mogelijk een e-mail sturen. Als de bestelling al is verzonden, is het helaas niet mogelijk om de bestelling te wijzigen of te annuleren. Meestal wordt uw bestelling binnen 1-2 uur nadat uw bestelling is geplaatst verzonden.

 

Welke betaalmethoden biedt Nudient aan?


Nudient biedt, behalve VISA, Mastercard en AMEX, ook Klarna en Paypal aan. We zijn ongelooflijk trots om de meest gebruikelijke betaalmethoden aan te bieden.

Hoe kan ik uw producten beoordelen?

Na 14 dagen ontvangt u een e-mail waarin u een beoordeling en een opmerking kunt opgeven.

Contact voor persinformatie?

Neem contact met ons op via info@nudient.com

Kan ik uw kantoor bezoeken?

Het zou heel leuk zijn geweest, maar we moeten hier helaas nee op zeggen. We zijn meer dan blij om tips te geven over andere leuke plaatsen om te bezoeken.